EEN GROTE PASSIE VOOR BETONVLOEREN

De mensen van Maaswaal Beton timmeren vanuit het Gelderse Delwijnen al jarenlang succesvol aan de weg. Aan de basis van dat succes staat een grote passie voor betonvloeren. Geen genoegen nemen met wat er al is, maar steeds op zoek zijn naar manieren om het werk verder te perfectioneren. Want dat is het einddoel: een perfecte betonvloer voor tevreden klanten.


Beton schuren met vlindermachine Maaswaal Beton

Gedegen advies

Daarbij is ons uitgangspunt altijd: we vertellen geen sprookjes, doen geen loze beloftes. We geven onze klanten een eerlijk, gedegen advies op maat. Want elke situatie is anders, elke vloer vraagt om een eigen, specifieke behandeling.

Wij kunnen onze klanten optimaal adviseren dankzij jarenlange kennis en ervaring. Door een flexibele opstelling en verder te kijken dan naar wat gangbaar is, hebben we voor bijna elke situatie een gedegen oplossing.

Sectoren

Maaswaal Beton is de ideale partner voor alle mogelijke bedrijven. Van parkeergarages en supermarkten tot productieruimtes en industriële ondernemingen, van bouwmarkten tot autoshowrooms en van ziekenhuizen tot horecabedrijven.

Al onze klanten bieden we een uitstekende service. Maar vooral een prachtig gepolijste betonvloer, een eyecatcher voor elk bedrijf, een schone, glimmende vloer die jarenlang meegaat.


MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@betonvloerpolijsten.com

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid