BETONVLOER SCHUREN

Deskundigen weten dat een betonvloer schuren veel moeilijkheden kan voorkomen. In feite is het de ideale oplossing voor allerlei problemen. Waarom? Nou, de reden is vrij eenvoudig, want een geschuurde betonvloer is weer als nieuw.

En een nieuwe betonvloer glimt als een spiegel en ziet er prachtig uit. Hij is gestort, geschuurd en gepolijst. Helemaal klaar om optimaal te functioneren.


Betonvloer schuren met diamanten schuurschijven

Wanneer moet je een betonvloer schuren?

Elke betonvloer slijt door dagelijks gebruik. Op een bepaald moment ontstaan er onregelmatigheden. Of vlekken op plekken waar de vloer intensief wordt gebruikt. Misschien worden andere gebruikssporen zichtbaar, schades.

Die slijtage van je betonvloer kan problemen opleveren. Zeker in ruimtes waar superefficiënt werken een ‘must’ is. Waar vloeren honderd procent olie- en waterdicht moeten zijn en de hygiënische omstandigheden perfect.

Zo'n beschadigde vloer glad schuren en daarna polijsten is de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat de betonvloer weer als nieuw is.

Het proces van schuren en polijsten

Je moet een betonvloer op verschillende manieren bewerken om te kunnen spreken van een perfecte vloer. Het lijkt een tijdrovende klus, maar het is ons specialisme. Snel werken zonder kwaliteitsverlies is ons visitekaartje.

Eén van de eerste stappen is het zogeheten vlinderen. Dat wordt ook wel polieren genoemd. Met een vlindermachine egaliseren en verdichten we de nog wat natte vloer. Ronddraaiende bladen en schijven doen het werk.

Voor schuren en polijsten gebruiken wij FAST-GRIND®

Vervolgens gaan we het beton schuren. Toen we voor het eerst in aanraking kwam met het FAST-GRIND® systeem waren we meteen enthousiast. Het gebruik is eenvoudig. Het systeem garandeert dat de draaiende schijven altijd honderd procent in contact zijn met het vloeroppervlak.

Op die schijven monteren we de diamanten gereedschappen. Met dit systeem kunnen we betonvloeren op elk niveau afwerken. Van een eenvoudige ‘finishing’ van een ruw oppervlak tot en met een betonvloer die oogt als een glanzende spiegel.

Diamant schijf betonvloer schuren korrel 50

Wij zorgen voor een perfecte betonvloer

Om de betonvloer te laten glimmen als een ijsbaan, is een laatste stap in het schuurproces nodig. Dat is het polijsten met diamanten pads. Die hebben een open structuur, waardoor afvalstoffen eenvoudig worden afgevoerd. Mede om die reden gaan de pads erg lang mee.

Met een korrel van 1500, 3000 en 8000 zorgen de pads voor een gelijkmatige en hoogwaardige glans. Het resultaat is perfect. De betonvloer is prachtig gepolijst.

Aan het einde van dit proces kunnen we nog enkele nabehandelingen uitvoeren met speciale middelen. Die zorgen ervoor dat de geschuurde betonvloer nog lang in optimale conditie blijft.

De ruimte is weer als nieuw

Alles samenvattend: dankzij het schuren van een betonvloer is de hele vloer weer bijna als nieuw. Alle problemen zijn verholpen. De ruimte kan weer optimaal en ten volle worden gebruikt.

Het spreekt vanzelf dat het schuren en polijsten van een betonvloer zeer specialistisch werk is. Het vraagt veel kennis en ervaring. Er hangt ook een prijskaartje aan.

Maar de kosten kunnen flink worden gedrukt als je kiest voor de beste mensen die werken met de beste producten. En dan kom je toch bij Maaswaal Beton uit. Maar dat is logisch.

Eindresultaat geschuurde betonvloer

De combinatie Maaswaal Beton en FAST-GRIND® scoort!

Onze belangrijkste specialiteit is het snel en perfect schuren van grote vloeroppervlakten. Tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons is niks te gek en in goed overleg krijgen we heel veel voor elkaar.

FAST-GRIND® diamanten gereedschappen slijten veel minder hard dan traditionele systemen. Op die manier kunnen we perfecte betonvloeren garanderen tegen een aantrekkelijke prijs per vierkante meter.

Als je het zo bekijkt scoren wij van Maaswaal Beton gewoon heel erg goed! Dat maakt de uiteindelijke keuze voor onze klanten natuurlijk een stuk gemakkelijker.

FAST-GRIND®

MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@betonvloerpolijsten.com

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid