NIEUWE BETONVLOER GEPOLIJST VOOR SUPERBOEREN DE GRAAFSCHAP

Graafschap logo aangebracht met IN2-COLOR

De missie is om voor spektakel en saamhorigheid te zorgen. Zowel voor de supporters als voor de ondernemers uit de regio. Toen het supportershome in stadion de Vijverberg in Doetinchem een nieuwe betonnen vloer kreeg, zochten ze een bedrijf dat de vloer kon polijsten. Al snel kwam Maaswaal Beton in beeld.

Nieuwe betonvloer supportershome De Graafschap
Betonvloer supportershome De Graafschap

“De Graafschap is de trotse eredivisie voetbalclub uit de Achterhoek. Heb je het over dit deel van Gelderland, dan volgt automatisch het rijtje: Normaal, Jovink, Grolsch en dus de Superboeren van de Graafschap.”


Gevlinderde betonvloer supportershome De Graafschap

Leuke, veeleisende klus

Waarom? Nou, omdat er nogal wat eisen aan het werk werden gesteld. De vloer met een oppervlakte van 850 vierkante meter moest tussen twee wedstrijden door gepolijst worden, variërend van korrel 50 tot en met korrel 3.000. Niet veel bedrijven kunnen dat. Snel, grote vloeroppervlakten polijsten, tegen aantrekkelijke prijzen zonder in te leveren op kwaliteit is echter de specialiteit van Maaswaal Beton.

Het was leuk, het was een spektakel, want binnen een dag waren we klaar en hadden we ook nog eens in het midden van deze ruimte het Graafschap logo aangebracht met IN2-COLOR. Beton kleur, speciaal ontwikkeld om beton in te kleuren of de kleur te verdiepen. Het resultaat is grandioos en de supporters drinken er weer naar volle tevredenheid hun biertje.

Betonvloer geimpregneerd voor supportershome De Graafschap

MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@betonvloerpolijsten.com

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid